Online daňové priznanie a garancia najnižšej ceny

25. apríl 2024

Autor Šimon Briatka

Vyplniť si online daňové priznanie so sebou nesie množstvo výhod. Šetríte čas, papier, mnohokrát aj nervy a ak si vyberiete správne, tak aj peniaze. V aplikácii Easyforms Mojedane vám totiž garantujeme najnižšiu cenu. 

 

 

Online daňové priznanie mojedane.sk

 

V našej aplikácii si môžete vyplniť, ako už možno viete, slovenské daňové priznanie typu A, po novom však aj daňové priznanie typu B pre živnostníkov s paušálnymi výdavkami. 
 

Oba typy online priznania vychádzajú z oficiálneho tlačiva predpísaného Finančnou správou Slovenskej republiky a všetky údaje, ktoré pri vypĺňaní zadáte, sú následne do tohto tlačiva prenesené. Vy tak získate riadne vyplnené daňové priznanie, ktoré následne môžete podať spôsobom, aký vám najviac vyhovuje.

 

Oproti ručnému vypĺňaniu je online proces neporovnateľne rýchlejší. Navyše máte k dispozícii pomôcky usmernenia k tomu, kde hľadať jednotlivé údaje.
 

Celé vypĺňanie zvládnete už do 15 minút, nemusíte ovládať žiaden daňový ani účtovnícky žargón, netreba vám dokonca ani kalkulačku.
 

 

Garancia najnižšej ceny
 

Vyplnenie daňového priznania v aplikácii je spoplatnené v zmysle aktuálne platného cenníka
 

Máme však pre vás prichystanú skvelú ponuku - ak nájdete konkurenčnú aplikáciu, ktorá ponúka službu v rovnakom rozsahu ako aplikácia Easyforms Mojedane, tak my vám cenu radi dorovnáme.
 

Kompletné podmienky akcie Price Match si môžete prečítať na tomto odkaze.

 

Máte možnosť získať vyplnenie daňového priznania v najlepšie hodnotenej aplikácii na Slovensku (hodnotenie klientov 4,9 z 5 - Facebook) za bezkonkurenčnú cenu. 

 

Využite ju! 


 

Šimon Briatka

V oblasti PR a komunikácie som začal pôsobiť ešte v roku 2014, počas vysokoškolského štúdia. Dnes pracujem na marketingovom oddelení  materskej spoločnosti tejto aplikácie - TJ-Legal, s.r.o.

Vyplňte si svoje daňové priznanie online ešte dnes.

Je to jednoduché, rýchle a bezpečné.

Platby sú zastrešené overenou platobnou bránou TrustPay.