8 výhod appky mojedane.sk, vďaka ktorým je vyplnenie daňového priznania hračkou

10. september 2020

Autor Šimon Briatka

Naozaj. Vypĺňanie daňového priznania to nemusí byť zhon, stres a bolesť hlavy z účtovníckeho žargónu. S aplikáciou mojedane.sk všetko prebehne v pohode, zvládnete to s úsmevom aj pri kávičke a dokonca už za 10 minút.

Daňové priznanie rýchlo a jednoducho!

 

Aké výhody jej použitím získate? Nech sa páči:

Je to naozaj jednoduché..

Žiadne komplikácie, 0% zbytočnej byrokracie. Bez nič nehovoriacich úradníckych pojmov. Navyše so sprievodcom krok po kroku a s vysvetlivkami. Pri vypĺňaní priznania cez túto aplikáciu sa pomýliť nemôžete, aj keď sú pre vás dane španielskou dedinou.

...a navyše rýchle.

Vďaka zrozumiteľnosti je vypĺňanie daňového priznania naozaj plynulé. Aplikácia vám dokonca napovie, kde v tlačivách hľadať aký údaj, čiže žiadne siahodlhé lustrovanie papierov vás nečaká. Tí šikovnejší to zvládnu pri rannej kávičke.

Garancia správnosti výpočtu...

Na základe vami zadaných údajov máte vždy garantovaný správny výpočet. Pri tvorbe aplikácie sme si na vzorcoch a „logike“ v pozadí dali naozaj záležať.

...vďaka profesionálnemu tímu.

Na tvorbe aplikácie sa podieľali, okrem programátorov a grafikov, aj účtovníci s dlhodobou praxou. Títo odborníci sa v oblastí financií a daní pohybujú už roky, nechýba im osobná prax s klientmi. Aplikácia mojedane.sk od nich dostala „schvaľovaciu“ pečiatku.

Automatická kontrola chýb...

Všetci sme len ľudia a preto sa ktokoľvek môže pri vypĺňaní pomýliť. Aplikácia je múdra a dokáže očividné omyly odhaliť a automatický vás na nich upozorní.

...a okamžitý výpočet preplatku.

Možno vám za predmetný daňový rok vznikol daňový preplatok. Bola by škoda nechať tieto peniaze prepadnúť v prospech štátu. V aplikácií získate na základe vami zadaných údajov okamžitý výpočet prípadného preplatku a vo výslednom daňovom priznaní oň môžete hneď aj požiadať.

Aplikácia je neustále aktualizovaná...

Daňová legislatíva sa z času na čas mení a našim odborníkom neunikne žiadna zmena. Všetky výpočty a prípadné zmeny sú do aplikácie zapracované včas tak, aby bola v súlade s platnými zákonmi.

...a neustále zabezpečená.

Vaše údaje sú v aplikácií nedotknuteľné. Bezpečnosť je pre nás svätým grálom a dbali sme na ňu ako pri vývoji, tak pri priebežnej údržbe. Zárukou ochrany proti zneužitiu údajov sú bezpečnostné certifikáty a spoľahlivá platobná brána Trustpay.

Daňové priznanie online cez mojedane.sk

BONUS:

V aplikácii si viete zadať aj zahraničný príjem. Pamätajte tiež na to, že naša materská spoločnosť TJ-Legal, s.r.o. vám vie spoľahlivo vybaviť vrátenie dane zo zahraničia.


Zdroj obrázka: pixabay.com

 

Vylúčenie zodpovednosti:

 

Obsah článku je aktuálny k dňu jeho uverejnenia, ak nie je uvedené inak. Prosím berte na vedomie, že aktuálne články, blogy alebo videá na stránke mojedane.sk zahŕňajú všeobecné informácie o danej problematike a teda nepredstavujú odborné či daňové poradenstvo poskytnuté v konkrétnej situácii.

Šimon Briatka

V oblasti PR a komunikácie som začal pôsobiť ešte v roku 2014, počas vysokoškolského štúdia. Dnes pracujem na marketingovom oddelení  materskej spoločnosti tejto aplikácie - TJ-Legal, s.r.o.

Vyplňte si svoje daňové priznanie online ešte dnes.

Je to jednoduché, rýchle a bezpečné.

Platby sú zastrešené overenou platobnou bránou TrustPay.